WA casco dekking

Na de WA dekking en de WA+ dekking kunt u autoverzekeringen dus ook nog vergelijken op de WA casco dekking. Als u kiest voor WA casco weet u in elk geval zeker dat u kiest voor een autoverzekering waarmee u altijd gedekt bent tegen schades. De WA casco dekking is de enige dekking van de 3 dekkingen die u kunt vergelijken waarbij u ook verzekerd bent voor schade aan uw voertuig als u verantwoordelijk bent voor een botsing. Zeker als uw auto nog een hoge waarde heeft zou dit de dekking moeten zijn van uw keuze. Anderzijds is het een erg dure dekking als uw auto een relatief lage waarde heeft.

Hoge premie, hoge dekking

Zoals u kon verwachten is WA casco de duurste dekking. Maar vergis u niet, want u krijgt er wel degelijk een hoop voor terug. Voor wat voor schade u ook aansprakelijk bent, u kunt altijd een beroep doen op uw autoverzekering. De premie is er wel naar en dus is het belangrijk dat u zich afvraagt in hoeverre uw auto dit waard is. Is uw auto nieuw of zo goed als nieuw, dan zou er geen twijfel mogen bestaan over welke dekking u kiest en is de WA casco dekking bij uitstek het beste om voor te kiezen. Een autoverzekering vergelijken op WA casco dekking kan door de hoge premie ook grote verschillen opleveren en een goede keuze kan u dus veel geld besparen.

Wanneer te kiezen voor WA casco?

Auto’s jonger dan 4 jaar beschikken vaak nog over een hoge dagwaarde. Op basis hiervan wordt dan ook gezegd dat wanneer uw auto in deze categorie valt u deze WA casco zou moeten verzekeren om op die manier het meeste rendement te behalen bij een eventuele schade.

Vorig artikel:

Volgend artikel: